Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Marek Klawikowski MAGDA M Afi17 Agnieszka 6 (3200 niezalogowanych)
1 Post

(Hilton)
Wiking
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:
Przestańcie chrzanic glupoty,dziewczyna jak nic nawiązała do wiersza:

"Moja piosnka" - Cyprian Kamil Norwid

Tesknimy, tesknimy, Govi. I tak juz od wiekow.

Ps. wlasnie wrocilem z imprezki z Finami. Duzo czasu spedzam z Finami. Duzo chlopa, duzo temperamentu i alcoholu...zupelnie jak u nas, z tym ze nikt se nie ublizal i nikt sie nie pobil...

Bo fińska impreza wygląda tak, ze przychodza do knajpy, siadaja i juz od pierwszego łyka patrza na zegarek i na sciane i tak na zmiane. Na finskich imprezach oni ze soba nie rozmawiają, co za tym idzie nie maja szansy sie pokłócic i pobic
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Kowalski10)
Wiking
Hilton napisał:
Niekowalski napisał:
giovi2 napisał:
Przestańcie chrzanic glupoty,dziewczyna jak nic nawiązała do wiersza:

"Moja piosnka" - Cyprian Kamil Norwid

Tesknimy, tesknimy, Govi. I tak juz od wiekow.

Ps. wlasnie wrocilem z imprezki z Finami. Duzo czasu spedzam z Finami. Duzo chlopa, duzo temperamentu i alcoholu...zupelnie jak u nas, z tym ze nikt se nie ublizal i nikt sie nie pobil...

Bo fińska impreza wygląda tak, ze przychodza do knajpy, siadaja i juz od pierwszego łyka patrza na zegarek i na sciane i tak na zmiane. Na finskich imprezach oni ze soba nie rozmawiają, co za tym idzie nie maja szansy sie pokłócic i pobic

Od pieciu lat, jesli juz, imprezuje z finami. I przemilcze, bo szkoda slow /mniej wiecej tak sie to robi na finskiej imprezie/.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(Hilton)
Wiking
Tak powiedział Toni Hyyryläinen....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(TESS)
Wiking
Zgadza sie retier1 jestem wierzaca i wcale sie tego nie wypieram,ale fanatyczka religijna nie jestem,a co do wiary to znam wielu takich ze jak trwoga to do Boga,wtedy biega sie do kosciołka daje na msze i składa panu Bogu obietnice bez pokrycia byle tylko pomogł.Wiec kwestie wiary pozostawmy kazdemu z osobna.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(TESS)
Wiking
Hilton czytałam wiele twoich wypowiedzi nieraz sa ostre ale uwazam ze szczere i bez cynizmu i wywyzszania sie...tak trzymaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
699 Postów
agnieszka o.
(saka)
Wyjadacz
ja też uważam, że moderatorzy śpią. szczerym, ostrym wypowiedziom przytaknę, ale publiczne obrażanie drugiej osoby to dla mnie więcej niż konstruktywna krytyka. a to się zdarza na tym forum. o wulgaryzmach już nie będę znów się rozpisywać.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
TESS napisał:
Zgadza sie retier1 jestem wierzaca i wcale sie tego nie wypieram,ale fanatyczka religijna nie jestem,a co do wiary to znam wielu takich ze jak trwoga to do Boga,wtedy biega sie do kosciołka daje na msze i składa panu Bogu obietnice bez pokrycia byle tylko pomogł.Wiec kwestie wiary pozostawmy kazdemu z osobna.

Nie interesuje mnie TESS,czy jesteś fanatyczką czy też nie,
I w zupełności się z tobą zgadzam,lecz twoje ostatnie zdanie zabrzmiało dla mnie jak wyznanie wiary.
I nic mi do czyjejkolwiek wiary.
Ale szlag mnie trafia,jak ktoś się z tym obnosi i afiszuje .
tym bardziej że większość z tych wierzących,to tylko małe i zakłamane ludziki których zdeptać nawet nie warto.Macie swoje kościoły,to róbcie tam co wam się żywnie podoba.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
6 Postów

(TESS)
Wiking
Wiesz co Retier zastanawiam sie co z ciebie za człowiek ,bo ja uwazam ze zadno stworzenie ,a tym bardziej człowiek nie zasługuje na to aby je zdepkac...uwazaj zebys sam nie trafił na myslacego twoimi kategoriami i nie trafił pod jego bucior
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1 Post

(retier1)
Wiking
TESS napisał:
Wiesz co Retier zastanawiam sie co z ciebie za człowiek ,bo ja uwazam ze zadno stworzenie ,a tym bardziej człowiek nie zasługuje na to aby je zdepkac...uwazaj zebys sam nie trafił na myslacego twoimi kategoriami i nie trafił pod jego bucior

Jestem z tych co nie próbują narzucać komuś swoich poglądów,tylko ewentualnie tłumaczyć innym błędy które robią z pełną świadomością i hipokryzja. Tłumacząc się później,że ludzką rzeczą jest się mylić.
Wracając do deptania.
Prześledź historię swojej religi i zadaj sobie pytanie: kto kogo tutaj deptał i depcze
Chyba zbyt dosłownie to sobie interpretujesz
Jak na razie katolicyzm nie jest wiarą z urzędu,a WY się zachowujecie jak by był.
Chyba nie ma juz co ciągnąć tego,nie sądzisz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty
tomasz lisowski
(tomasz1807)
Wiking
jestem tutaj dopiero parę miesięcy ale w tym kraju widzę że dziewczyna dostanie prędzej pomoc od pakisa niż od polaka normalnie zjechaliście dziewczynę wstyd wystarczyło napisać że jest na razie kiepsko z pracą o tej porze roku i tyle a nie pieprzyć że trzeba mieć na miotłę jakieś pieprzone referencje kto lepiej posprząta jak nie polka? chamstwo a referencjami moglibyście być wy jeżeli byście chcieli pomóc a nie robić z siebie jakiś wielce mądrych ludzi ale bynajmniej mogłem się dowiedzieć jak wygląda tu pomoc już szybciej wygra się na loterii
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok